website created by
orbie computers

 


    A gólyák avatása - 2012. november 16.

2012. november 16-án újra megrendezte iskolánk a már hagyománnyá vált Gólyaavatást. Az elsősök, mint elmondták nagyon féltek tőle, de persze nem kértünk tőlük semmi teljesíthetetlent.

Ollé Ildikó ünnepélyes megnyitója után, kezdetét vette a móka. Az összes gólya osztályonként előadott egy produkciót, így mutatkozva be nekünk, majd a harmadikosok által kitalált vicces feladatokat kellett teljesíteniük. Ha ez nem sikerült, valamilyen büntetést kaptak. Persze a gólyaavatást az új tanáraink sem úszták meg, nekik is kijutott a jóból. Minden "gólya" kapott ajándékot, hogy mindig emlékezzenek erre a napra. Utolsó feladatként közösen énekelniük kellett.

A fogadalomtétel előtt nagyon megható jelenetnek lehettünk szemtanúi: a DÖK elnöke, Ollé Ildikó végzősként jelképesen átadta a DÖK kulcsát az elsős, Jandás Balázsnak. Így véget ért Ildikó három és fél éves munkája, amiért egy emberként mondtunk neki köszönetet, hisz sok mindent tett értünk ez idő alatt. Végül a gólyák az igazgatónő ünnepélyes beszéde mellett fogadalmat tettek, így válva iskolánk teljes jogú diákjaivá.

Avatásról a videó megtehinthető itt.