website created by
orbie computers

 


Fergeteges diákbál a Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskolában


Negyedik alkalommal szervezett diákbált a Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskola Diákönkormányzata, február 2-án az intézmény épületében. A szervezők kellő odafigyeléssel és lelkesedéssel készültek már napokkal korábban az eseményre. Új Sándor, a Diákönkormányzat elnöke mindent megtett azért, hogy a már hagyományként megrendezésre kerülő bálon mindenki jól érezze magát.
Az esemény hatalmas érdeklődést keltett mind a diákok, mind a tanárok körében is. A támogatóknak és a Diákönkormányzatnak hála számos tomboladíj talált gazdára. Ebben az évben a Szülői Szövetség díja egy színes televízió volt, mely kizárólag iskolánk diákjai közt került kisorsolásra.
Február 1-jén a diákok feldíszítették az iskola auláját, illetve a farsang jegyében terítették meg az asztalokat. A belépő ára tartalmazta a vacsorát és a zenei díjat, a diákok pedig batyubál jelleggel biztosították maguknak az üdítőt és a ropogtatnivalót. Önfeledt mulatás és jókedv jellemezte az idei diákbált is, ahol tanuló és pedagógus egy fergeteges estét töltött együtt.

Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek a felajánlásokat!

Rajkovics Haizok Melinda
az iskola pedagógusa