website created by
orbie computers

 


    Karaokefesztivál - 2010. december 21.

Iskolánkban a karácsonyi szünet előtt két nappal karaokefesztivált rendeztünk diákjainknak. Nagyszerű előadások szem- és fültanúi voltunk. A diákok már több alkalommal vettek részt effajta "éneklésen". A karaoke sikere még mindig töretlen, még mindig negyszerű szórakozást nyújt.

Már a Diáknap alkalmával is megmutatták énekhangjukat az idén érettségiző Hervay László és Kardos Tamás. Ez alkalmommal is fergeteges ováció fogadta őket, éppúgy Czucz Zoltánt és Nagy Gábort is ismerősként köszöntötte a diáksereg. A fiúkat a mostani fellépésüken segítették osztályaik.  A karaokefesztiválról az I.B autószerelő osztály sem hiányozhatott. Ők osztályfőnökükkel karöltve újból a közönség kedvencei lettek. A mostani fellépők között voltak új diákok is, akik kipróbálták a mikrofon varázsát, és ezzel nem kis elismerést arattak. Ilyen új "énekesek" voltak az I.F felépítményi osztály, valamint Kántor Enikő és őt kísérő lányok.

A mostani karaokefesztivál várakozásunkat felülmúlóan sikerült. A diákok és a tanárok is önfeledten szórakoztak a fellépők műsorán.