website created by
orbie computers

 


    Slovakiaring - Rendre fel! - 2013. április

2013 áprilisában a Slovakiaring egy idegenvezetéssel egybekötött látogatást hirdetett meg az osztályok részére.  SLOVAKIAringen!

 

 

 

Nem kellett mást tenni, mint kicsit otthonosabbá varázsolni az osztályt, rendet tartani és fegyelmezetten viselkedni. A legtöbb pontot gyűjtő osztály díjmentesen ellátogathatott a Slovakiaringre, ahol egy izgalmas napot tölthetett el.

Május 31-én a IV.K, I.A, és III.A osztály tanulóival a SLOVAKIARINGRE látogattunk, ahol az izgalmas programoknak köszönhetően egy élményekkel teli napot zártunk. Az idegenvezető szerepébe bújt értékesítési menedzsertől számos információt kaptunk a pályáról és működéséről. Megtudtuk, hogy hazánkban van Európa második legnagyobb pályája, ami otthont ad a túraautó (WTCC) versenyzőinek is. Az irányító helyiségből 32 kamera segítségével figyelhettük meg a pálya minden centiméterét. A ring mellett működő tesztvezetési pálya szakembere prezentációval szemléltette a helyes és helytelen vezetési technikákat. Az egyes hibák eredményeit a gyakorlatban is láthattuk. A diákok betekinthettek a pálya mellett működő hotel életébe, ahol felvilágosítást kaptak az egyes munkatöltetekről és az alkalmazottaktól elvárt követelményekről. Az érdekes információk és hasznos tanácsok mellett mindenki ajándékutalvánnyal térhetett haza.