website created by
orbie computers

 


    Bálint-nap és farsang - 2012. február 17.

A 2012-es évben a Bálint-napot és a farsangot hagyományosan egy napon ünnepeltük. Az ünneplés nagyon jól sikerült, mert a diákok kedvükre válogathattak a rengeteg programból. A DIÁKÖNKORMÁNYZAT igazán kitett magáért. Az egyes versenyszámokba már a hét első napjától kezdődően lehetett jelentkezni.  A hagyományokat idén is megőriztük, mert az üzenőládát újból útjára indítottuk. A "Szívember" a hét folyamán minden nap az aulában várta a diákokat, akik üzeneteket írtak párjuknak, barátaiknak vagy barátnőiknek az iskolán belül.

A diákok körében a karaoke nagy sikert aratott. Az osztályok közül énekelt a III.K osztály, osztályfőnökük Pöthe Erika segítségével, valamint a II.B osztály, osztályfőnökükkel Csémi Józseffel.

Az énekesek közül voltak olyanok, akik duettben is megmutatták hangjukat. Egy szép lírai számmal készült Lévai Eszter és Rásó Emanuel, Bertók Ágnes és Csonka Zoltán egy Vénusz számmal készültek, valamint Borbély Krisztina és Egri Emese Republictól egy örök slágert adtak elő.

A diákoknak a következő programmal kedveskedett a DÖK:

  • Fotópályázat – keresték az osztályok legtréfásabb pillanatképeit.
  • Jelmezverseny  
  • Barátpáros – keresték az iskola legjobb baráti párját! Kérdésekre válaszoltak a diákok, melyekből kiderült, hogy melyik páros ismeri a legjobban egymást.
  • Karaoke – párosan is és csoportosan is énekelték kedvenc dalaikat a diákok.
  • Twisterbajnokság – két négyfős csapat mérte össze ügyességét.
  • Egyperces kihívások – egy perc alatt különböző feladatokat kellett teljesíteni a versenyzőknek.
  • „Ember, ne mérgelődj” bajnokság – négyfős csapatok mérték össze taktikai tudásukat.

Az ebédlőben pedig az egész nap folyamán különböző finomságokat lehetett vásárolni, amelyeket az osztályok készíttek el. A bevétel az osztálypénztárt gyarapította. A nap folyamán tombolajegyeket is vásárolhattak a diákok, melynek fejében értékes ajándékokat nyerhettek.