website created by
orbie computers

 


    Valentin-napi diákbál - 2014. február 14.

Első alkalommal rendeztek diákbált a dunaszerdahelyi Neratovicei téri Magyar Tannyelvű Magán Szakközépiskolában. Az I. diákbált az iskola Diákönkormányzata, élén Manek Dórával és Kovács Lászlóval szervezte Bálint-nap alkalmából. Az előkészületek már a januári hetekben elkezdődtek, mert a szervezők minden apró részletre oda szerettek volna figyelni.

Iskolánkban a Diákönkormányzat több szakmai rendezvény, megemlékezések, kultúrműsorok szervezésében is aktívan részt vesz. Ennek függvényében bátran vállalták az első diákbál megszervezését is. A közel százszemélyes bálon iskolánk diákjain kívül a vezetőség, valamint a tanári kar egy része is jelen volt. A bált több vállalkozó, civil szervezet valamint magánszemély is támogatta, akiknek köszönhetően rengeteg tombola gyűlt össze. A Szülői Szövetség díja egy tablet volt.

Február 14-én a délutáni órákban a diákok a szerelem színeibe díszítették fel az iskola tágas auláját, a pincér diákok pedig az ünnepnek megfelelően terítették meg az asztalokat és készítették elő a termet. A bál egy jó alkalom arra, hogy kicsit kilépjünk a hétköznapok megszokott rendjéből, hogy oldott hangulatban tudjon együtt mulatni a diák és a tanár is.

A bál félig-meddig batyubál volt, hiszen az enni és innivalót mindenki hozta magával, valamint éjszaka gulyást szolgáltak fel. A hajnalig tartó tánc és mulatozás is azt bizonyították, hogy iskolánk I. diákbálja nagyon jól sikerült.